Escut Club Handbol Sant Llorenç
HISTòRIA

El Club d'Handbol Sant Llorenç es va fundar l'any 1975, sent el primer president el Sr. Salvany. Després han vingut uns altres com el Sr. Garcia, el Sr. Grau, el Sr. Muñoz, el Sr. Sánchez, el Sr. Badet, el Sr. Carrión i el Sr. Hernández, qui actualment exerceix el càrrec.

Durant tota la seva existència, un fet a destacar en el Club, és el seu tarannà popular i obert a la ciutat, amb una clara vocació de iniciació i promoció de l'handbol.

Ara que s'acosta als seus quaranta anys d'existència, podem dir que han hagut moments bons i dolents, però el Club ha aconseguit mantenir-se gràcies a reinventar-se una i altra vegada. Durant un temps va ser el Club petit d'handbol del poble,després va arribar a ser l'únic equip d'handbol de la ciutat, i fins i tot durant molt de temps el Club va tenir diferents seccions esportives com, hoquei patins, voleibol, basquet o futbol sala.

Respecte al nivell de competició, després d'una tènue etapa, ara gaudeix d'un gran moment, amb equips en totes les categories i la recuperació de l'handbol femení, en la qual s'ha inaugurat el nou Pavelló d'Esports "Andrey Xepkin" i culminada amb l'ascens a Segona B de la categoria Sènior Masculí a la temporada 2010/2011.

Per concloure aquestes línies, el nostre agraïment i record per a totes aquelles persones que han fet possible el desenvolupament del Club, especialment als més veterans que sempre recordareu aquells entrenaments a les pistes descobertes, perquè sempre és bo recordar d'on venim, per saber on volem anar. Els joves feu del Club casa vostra i gaudiu d'un esport meravellós i dels vostres companys

Acabem amb un crit senzill, però que vol dir molt per nosaltres: "Un, dos, tres ... Sant Llorenç".Documents relacionats:

 • HISTORIA_CHSLL_CASTELLANO.pdf

 • ORGANITZACIó DEL CLUB

  En l'imtage que tenim aqui sota podreu veure els carrecs que ocupa cada directiu del Club

  Documents relacionats:

 • PROJECTE_ESPORTIU_CH_SANT_LLOREN_2009-2010.pdf

 • ACTA_ASSAMBLEA_ORDINARIA_2011.pdf • ENTRENAMENTS


  Per conéixer els horaris dels entrenaments de la temporada 2011-2012, del Club d'Handbol Sant Llorenç, fes un click sobre la imatge.  Horaris
  INSCRIPCIó

  Per realitzar les noves inscripcions amb més comoditat fes "clic" en l'enllaç situat sota la imatge. Imprimeix la fitxa d'inscripció i un cop emplenades les dades, lliura’l al domicili del Club d'Handbol Sant Llorenç, carrer Mataró, s / n, Pavelló Municipal d'Esports "Andrey Xepkin" 08980 Sant Feliu Llobregat.


  Per a qualsevol dubte o consulta, contacta amb el Jaume Vidal al telèfon 645 17 17 09, qui facilitarà la informació addicional que sigui necessària.


  El Club d'Handbol Sant Llorenç, ofereix la possibilitat als nens i nenes que ho desitgin de provar, prèviament a la inscripció, assessorant als pares en aquells aspectes del seu interès relacionats amb el nostre esport.


  El Club d'Handbol Sant Llorenç posa "L'esport a les teves mans".

   
  Documents relacionats:

 • FULL_DINSCRIPCIO_TEMPORADA_2011-2012.doc

 • PATROCINIS

  En l'actualitat, l'esport és un dels àmbits d'activitat que més afecten i apropen als ciutadans i ha experimentat un increment en termes de pràctica i espectacle. Atès que avui en dia la publicitat directa satura i envaeix als consumidors, el patrocini esportiu és una manera interessant, per a les Empreses, de apropar-se als seus Clients.

  A més presenta una sèrie d'avantatges, respecte a la publicitat convencional, destacant entre altres que les Empreses s'asseguren que arriben a un determinat públic que veu i viu l'esport. Per tant, promoure les vendes de les Empreses, associant-se amb els valors comunicatius que l'esport pot transmetre, és una de les opcions més adequades per a publicitar el teu negoci, marca i producte.

  Patrocini Pavelló Andrey Xepkin - Club Handbol Sant Llorenç
  Patrocini Equipació Club Handbol Sant Llorenç

  El Club d'Handbol Sant Llorenç t'ofereix la possibilitat de patrocinar o esponsoritzar l'escola, un equip, una categoria o el Club, publicitant el teu negoci, marca o producte que asseguressin un adequat retorn de la inversió.

   

  Per saber més sobre els preus, cliqueu en el següent enllaç.

  Ofertes Publicitat.

  Fes clic a sobre la imatge de l’ordinador per poder veure un exemple de com seria la publicitat de la marca a la web.
  Si estàs interessat contacta amb el nostre especialista Sr Magrazó al telèfon 670 08 79 28, el qual t'assessorarà sobre les diferents possibilitats de Patrocini i disseny del projecte.

   

  Patrocini Web Club Handbol Sant Llorenç
  Equipacions:
  Samarreta 1a Equipació - Club Handbol Sant LlorençSamarreta 2a Equipació - Club Handbol Sant LlorençPantaló 1a i 2a Equipació - Club Handbol Sant Llorenç
  Xandall:
  Xandall (Davant) - Club Handbol Sant LlorençXandall (Darrere) - Club Handbol Sant LlorençPantaló Xandall - Club Handbol Sant Llorenç
  Clica sobre les imatges per veure els productes en detall.
  Descarrega arxiu amb el catàleg de productes
  NORMATIVES DEL CLUB

  Per veure la normativa per la qual es regeix el club, cliqueu a l'enllaç de la dreta i us o podreu descarregar.

  C.H. Sant Llorenç

  L'esport a les teves mans ........  Documents relacionats:

 • REGIM_INTERN_CHSLL.pdf